WORKSHOPS

Masterclass: Jouw Vraag staat Centraal

Heb je een handpop en werk je met jonge kinderen? Dan weet je vast dat de handpop een gouden combinatie is om contact te maken met kinderen. Maar hoe zorg je ervoor dat de handpop meer wordt dan alleen speelgoed? Dat je hem als fantastisch hulpmiddel kunt inzetten in jouw werk met kinderen tussen de 3 – 10 jaar?

Ontdek het in de masterclass ‘Van A naar B Met Jouw Handpop’ Speciaal ontwikkeld voor organisaties en professionals uit het onderwijs, de kinderopvang, de zorg of hulpverlening die werken met jonge kinderen en hun handpop willen inzetten als waardevol instrument.

In deze masterclass sta jij centraal en wordt er uitgegaan van jouw situatie en leervraag. Met behulp van 4 pijlers: plan, play, connect en interact, leer je hoe je jouw handpop voor je kunt laten werken en hoe je hem op een speelse en bij het kind aansluitende manier kunt inzetten.

Of het nu gaat om het verbeteren van jouw spelvaardigheden, het versterken van de connectie tussen jouw handpop en kinderen, of het betrekken van jouw pop in gesprekken en activiteiten, deze masterclass biedt jou de handvatten die je nodig hebt.

De masterclass bestaat uit het maken van een plan, twee uur samen aan de slag via Zoom of live op Bonaire, opdrachten om het geleerde in praktijk te brengen en na een maand een terugkoppeling via Zoom om de voortgang te bespreken.

Meld je nu aan voor deze masterclass en ontdek hoe jij jouw handpop kunt laten werken voor jou!

Workshop: Maak contact via een handpop

Ontdek de speelse wereld van de handpop! Wil jij meer contact maken met kinderen of cliënten en daarbij gebruik maken van een handpop, maar vind je het lastig om te beginnen? Dan is de workshop “Starten met je handpop” perfect voor jou. In deze interactieve workshop via Zoom leer je hoe je jouw handpop tot leven wekt en er een speels maatje van maakt. Na afloop voel je je zekerder en weet je hoe je jouw pop op een geloofwaardige manier kunt introduceren bij jouw doelgroep.

Je krijgt praktische handvatten om gericht en gecontroleerd met jouw pop contact te maken en leert hoe je de meeste controle over de bewegingen van jouw pop krijgt. Daarnaast krijg je toegang tot de oefeningen van de 10-daagse “Een vliegende start met jouw Handpop”, waarmee je het geleerde kunt inoefenen en kun je aansluiten bij de besloten Facebookgroep “Breng je handpop tot leven” waar je vragen kunt stellen, ideeën kunt uitwisselen en ervaringen kunt delen met andere handpop gebruikers.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die een handpop heeft en wil gebruiken als hulpmiddel om contact te maken met kinderen of ouderen. Of je nu ouder, opa, oma, bibliothecaressen, voorleesmoeder, juf, meester, pedagogisch medewerker, coach, contactclown of speltherapeut bent, of gewoon nieuwsgierig bent naar het gebruik van een handpop, deze workshop is voor jou!

Schrijf je nu in en maak samen met jouw handpop een goede start in de praktijk. Het enige wat je nodig hebt, is een eigen handpop, een pc of laptop, internetverbinding, webcam, pen en papier, en goede zin. Je kunt deze workshop starten met elke handpop en hoeft geen speciale handpop aan te schaffen.

Scroll naar boven