September 2023 - de opstartweken

In september heb ik de zgn. 'opstartweken' ingepland om iedereen bij wie de pop even is blijven liggen door de vakantie, doordat je prioriteiten verschoven, door 'het leven', te helpen bij het opstarten.


Als jij iemand bent die, voor je gevoel, elk jaar weer opnieuw moet beginnen met 'die' pop en bij wie de pop ook iedere keer ergens halverwege het jaar in de kast verdwijnt en er dan niet meer uitkomt, doe mee met deze meetings. Ik heb namelijk wel tips voor je waarmee je het werken met een pop een stuk gemakkelijker maakt zonder dat je daarvoor eerst heel veel moet oefenen.


In de Zoommeetings kom je er vaak achter wat de oorzaak is van 'gehannes' met 'die' pop en kunnen we samen op zoek gaan naar manieren die beter werken. Ik kan je ook directe voorbeelden geven met een van mijn poppen zodat het helder is hoe ik het bedoel en we geen appels met peren vergelijken.


In September is er dus wekelijks een Zoommeeting (lucky you) waar je bij aan kunt sluiten.


Dit zijn de tijden en de links:
Ik vraag je om te registreren als je mee wilt doen. Deelname is gratis voor je, maar ik wil graag dat je het ook ziet als een commitment, als iets waar je tijd voor vrij wilt maken.


In de Zoom meetings gaat het vooral om de vraag 'hoe zorg ik dat mijn pop en ik beter gaan samenwerken?' en ga ik in op de vragen die er bij jou leven.


Sluit je dus aan als je stappen wilt zetten met jouw pop. Het enige wat je nodig hebt is een pop.


Ga ik je zien?


Helen


Powered by