De handpop: een wereld vol mogelijkheden voor jou en je kind!

Ontdek een bijzonder hulpmiddel voor jou als (groot)ouder of verzorger: de handpop die deuren opent naar de wereld van je kind. Leer hoe je de handpop kunt gebruiken en ervaar de verrassende verandering in de band met je kind.

Kinderen zijn dol op spelen met poppen. Het stelt hen in staat om hun eigen fantasiewereld te uiten, nieuwe kennis op te doen, te oefenen met taal, sociale vaardigheden te ontwikkelen en grenzen te verkennen. Poppen worden door kinderen gezien als veilige oefeninstrumenten, waarachter ze zich gemakkelijk kunnen verschuilen en waarmee ze contact kunnen maken met anderen en de wereld om hen heen. Maar wist je dat een handpop meer kan zijn dan alleen speelgoed voor een kind? Ook voor jou als ouder of verzorger kan de handpop een prachtig hulpmiddel zijn.


Als je de magie van de handpop kunt vasthouden en hem door de ogen van het kind kunt laten kijken, zul je merken dat je kind vrijer reageert, gemakkelijker antwoorden geeft en kanten van zichzelf laat zien die het normaal gesproken niet snel zou laten zien. De handpop kan niet alleen je kind helpen om grenzen te verleggen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, maar het helpt jou ook om een dieper inzicht te krijgen in wat er in het hoofd en leven van je kind speelt. De handpop wordt anders ervaren door je kind, zonder verwachtingen, en als je dat weet vast te houden, zul je ontdekken dat je rol als ouder of verzorger een extra dimensie krijgt.

Voordelen van de handpop voor jou en jouw kind:

Verbeterde communicatie

Een kind praat makkelijker tegen een pop en vertelt hem meer

Bevordering van groei en ontwikkeling

Een pop kan een kind uitdagen om nieuwe dingen uit te proberen

Inzicht in de behoeften van je kind

Via de pop ontdek je wat er nog meer in dat koppie om gaat

Gezinsinteractie en betrokkenheid

De pop wordt een onderdeel van het gezin en zorgt voor plezier

Gebruik de vriendelijke en uitnodigende kracht van de handpop en ontdek hoe een handpop een totaal ander verhaal van jouw kind te horen kan krijgen dan jij. Een kind ziet een pop als een gelijke, als iemand waar hij zichzelf bij kan zijn en als je dat in stand kunt houden, heb je een hulpmiddel in handen waarmee je groei en ontwikkeling kunt stimuleren, inzicht krijgt in de behoeften van je kind en een hechtere band krijgt.


Wil je dat maar heb je geen idee hoe je daarmee zou kunnen starten? Laat me je dan helpen, dan ben je gegarandeerd van een effectieve aanpak.

Start vandaag nog

Wil je meer weten over deze unieke aanpak?

Je leest er alles over in mijn boek

Een Speels Lidmaatschap

De Puppet Power Playschool is er voor hen die een pop hebben maar er niet mee doen wat ze zouden willen. Voor hen die drempels ervaren, die zich onzeker voelen, die het héél goed willen doen, die te maken hebben met kinderen die niet volgens het boekje reageren, die collega's hebben die het allemaal maar niks vinden of gewoon de tijd niet vinden om iets met 'die' pop te gaan doen.


Al dit soort dingen los ik met je op in de Puppet Power Playschool. Het is geen cursus maar een plek waar je meer ontspannen wordt met jouw pop en ontdekt op welke manier je er ook mee om kan gaan. Je kunt wekelijks aansluiten in mijn meeting als je dat wilt of gebruik maken van de replay en daarvan leren. Het is aan jou.

Een korte, effectieve, online cursus

Wil jij meer contact maken met kinderen, volwassenen of ouderen en wil je daar een handpop bij gebruiken, maar vind je het lastig om te beginnen? Dan is de cursus Een Vliegende Start met jouw Handpop perfect voor jou. In deze cursus leer de belangrijkste basistechnieken, speel met aandacht en betrokkenheid en voel je je een stuk zekerder met jouw pop.


Deze cursus is niet zomaar een poppenspel cursus, maar is speciaal ontworpen om je over de eerste drempel heen te helpen. Met een 10 stappenplan leer je jouw pop gericht en gecontroleerd tot leven te wekken, waarbij je steeds denkt vanuit contact maken met jouw doelgroep. Het programma bestaat tien praktische en gerichte opdrachten die je online kunt volgen op momenten die jou uitkomen.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang nieuws, aanbiedingen en de laatste blogs automatisch in jouw mailbox

Aangemaakt door © systeme.io

Powered by