Help! Kinderen reageren

tè enthousiast

op mijn pop!

Hoe ga ik daarmee om?

Een 1 uur durende masterclass vol praktische tips en oplossingen

+ werkboek om het toe te passen op jouw eigen situatie

In de boeiende masterclass ‘Hoe ga je om met overenthousiaste kinderen?’ neem ik je mee in mijn unieke aanpak, de puppetcoachapproach, waarin ik je laat zien hoe je effectief kunt omgaan met kinderen die overenthousiast reageren op een handpop.


Hij is opgenomen voor professionals die al enige ervaring hebben met het werken met een handpop.


Tijdens deze masterclass ontdek je hoe je jouw handpop kunt laten reageren op situaties waarin kinderen constant de aandacht van de pop opeisen, door het gesprek of de activiteit met de pop heen blijven roepen, ruzie maken om de pop, of ander gedrag vertonen dat de geplande activiteit verstoort. Je ziet hoe mijn pop deze uitdagende situaties op een speelse en doeltreffende manier oplost, waardoor niet alleen de situatie beheersbaar wordt, maar kinderen ook waardevolle tools en handvatten krijgen die ze zelf kunnen gebruiken.


In deze masterclass krijg je inzicht in hoe de pop als geliefd vriendje een sleutel- en voorbeeldrol inneemt, waardoor kinderen spelenderwijs leren om hun grenzen aan te geven, aan te geven met wie ze vandaag graag willen spelen, of aan te geven waar ze behoefte aan hebben. Ik deel mijn expertise en technieken die je direct kunt toepassen in jouw interactie met overenthousiaste kinderen.


Of je nu een leerkracht, pedagogisch medewerker of een andere professional bent die werkt met kinderen, deze masterclass biedt praktische handvatten en waardevolle inzichten om lastige situaties om te zetten in win-win situaties. Je zult geïnspireerd worden door de kracht van de handpop als hulpmiddel om kinderen te begeleiden en hen de nodige sociale vaardigheden bij te brengen.


Deze masterclass gaat verder dan de basisprincipes en biedt verdiepende inzichten en technieken voor professionals die al vertrouwd zijn met de handpop. Als deelnemer ontvang je een uitgebreid werkboek, speciaal ontworpen om je te begeleiden bij het vertalen van de aangereikte strategieën naar jouw eigen dagelijkse praktijk. Het werkboek biedt praktische oefeningen, vragen en ruimte om jouw persoonlijke situaties en uitdagingen te verkennen.


Mis deze kans niet om nieuwe strategieën te leren en met vertrouwen overenthousiaste kinderen te kunnen begeleiden. Schrijf je vandaag nog in voor deze onderhoudende masterclass en ontdek de mogelijkheden van de puppetcoachapproach voor jouw groep of praktijk!

Over welk gedrag gaat het o.a.?

De aandacht van de pop opeisen


De pop slaan, de mond of neus grijpen


De pop vaak vast willen pakken

Door het gesprek heen roepen


Steeds naar de pop toe lopen


Boos /verdrietig zijn als de pop niet (snel) genoeg reageert

Ruzie maken om de pop met anderen


De activiteit met of van de pop verstoren


Vaak cadeautjes voor de pop meenemen

Herken je dit en belemmert het je in het werken met jouw pop?

Bekijk dan deze masterclass

Je krijgt dan toegang tot de masterclass èn dit fantastische werkboek waarmee je jouw situatie gaat bekijken en beter onder controle gaat krijgen.

Schrijf je in en ga vandaag nog aan de slag

voor slecht €27,- transformeer je deze obstakels in prachtige groeikansen voor kinderen