Mijn Final Dutch Offer

"I am thrilled to announce....my Final Dutch Offer"


Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat ik dit ooit echt zou doen, maar toch is dit de meest logische en meest eerlijke stap. Ik ga stoppen met mijn Nederlandse cursussen.

Mijn passie voor wat je met een handpop kunt bereiken als je zijn potentie volledig begrijpt en eigen maakt, is heel groot en tot nu toe heb ik dat vooral met mijn Nederlandse volgers gedeeld.


Dat wat ik doe is specifiek, Nederland is klein en nog kleiner geworden sinds ik op Bonaire woon.

Om mijn passie uit te dragen en trouw te zijn aan mezef, heb ik de keuze gemaakt om helemaal van voor af aan te beginnen in het Engels en daarmee een veel groter publiek te gaan bereiken.


Met een nieuw aanbod waarin ik andere keuzes maak. Ik ga verder met de kennis, de vaardigheden, de mogelijkheden die ik nu heb en neem daarin 20 jaar ervaring extra mee ten opzichte van de start die ik ooit in Nederland maakte.


Online, gebruik makend van geautomatiseerde systemen, van on-Nederlandse betaalmogelijkheden, inspringend op een doelgroep die al gewend is aan het online werken, gericht op het bieden van oplossingen en het in gesprek zijn om te komen tot resultaten die je voor ogen hebt.


Ik sluit ik mijn Nederlandse aanbod af met een, vind ik, super tof, aanbod voor iedereen die graag nog iets van me wil leren in het Nederlands.

Doe dat nu, want op 1 februari sluit ik de toegangsdeuren van mijn Nederlandse cursussen.


Wat ik voor je klaar heb gezet is iets wat ik zelf had willen hebben, toen ik begon met mijn pop.


Ik heb twee pakketen samengesteld:

Welke het best bij je past hangt vooral af van jouw antwoord op de vraag:

Wat wil je met jouw pop?

1. Wil je vooral starten en jouw pop inzetten bij bijvoorbeeld een thema?

2. Wil je kinderen via jouw pop uitdagen om meer van zichzelf te laten zien en hem structureel gebruiken?

Je koos 1:

Het IK WIL STARTEN pakket is de beste keuze voor jou als je van plan bent om jouw pop regelmatig tevoorschijn te halen bij bijvoorbeeld thema's, de opening van de week of terugkerende activiteiten.


Je hebt controle over jouw pop en voelt je er zeker mee. Jouw pop leeft en is herkenbaar voor kinderen, maar hem dagelijks gebruiken en in gesprek gaan met kinderen over alle mogelijke onderwerpen, dat hoeft van jou niet.


Dit pakket is gericht op de meest basale vaardigheden en geeft je extra handvatten die je helpen om de meest voorkomende en lastige situaties met de pop op te lossen.


Daarnaast ontvang je mijn boek met de onderbouwing en de theorie, en een jaar lang een wekelijkse mail met tips, onderwerpen en activiteiten die jouw pop uit kan voeren. Genoeg inspiratie dus om aan de slag te blijven met jouw pop en wat nieuwe dingen uit te proberen.


Je krijgt toegang tot mijn besloten cursusgroep op Facebook en tot 2 december volgend jaar toegang tot de maandagmeeting via Zoom, waarin je al je vragen kunt stellen en ik met je mee kan denken.

Je koos 2:

Het IK WIL MEER pakket is de beste keuze voor jou als je niet alleen wilt starten maar jouw pop een duidelijke en terugkerende plek in jouw programma wilt geven. Wanneer je wilt komen tot meer taal, meer contact, meer zicht op kinderen en kinderen actief uit wilt dagen via de pop. Er een echt hulpmiddel van wilt maken dus.


Je hebt controle over jouw pop en voelt je er zeker mee. Jouw pop leeft en is herkenbaar voor kinderen. Je gebruikt jouw pop om gesprekken te voeren, om activiteiten te ontplooien en weet wat jouw pop kan doen om kinderen speels en laagdrempelig uit te dagen om bijvoorbeeld een grens te verleggen of om eens wat anders uit te proberen.


Dit pakket is gericht op spel- en gespreksvaardigheden en geeft je extra handvatten die je helpen om de meest voorkomende en lastige situaties met de pop op te lossen. Je leert de 'babbelmethode' die gaat die toepassen op jouw situatie.


Je ontvangt mijn boek, en een jaar lang een wekelijkse mail met tips, onderwerpen, en 3 werkboeken waarmee je een schat aan kant en klare ingangen en activiteiten hebt. Met dit pakket zit je nooit zonder inspiratie of een activiteit die jouw pop kan doen.


Daarnaast krijg je toegang tot mijn besloten cursusgroep op Facebook en tot 2 december volgend jaar toegang tot de maandagmeeting via Zoom, waarin je al je vragen kunt stellen en ik met je mee kan denken over oplossingen die passen bij jou en jouw situatie.

Heb je vragen? Mail me even, dit is mijn mailadres: helen@helenmeurs.com


Powered by