cURSUSSEN

Online cursus: Laat De Handpop Voor Je Werken

Korte online cursus: Breng je handpop tot leven in 10 eenvoudige stappen

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Mijn online cursussen bestaan uit lessen die van tevoren opgenomen zijn en waarin ik een opbouw hanteer die jou elke les een stap verder helpt. In elke les komt een onderwerp aan de orde, doe je oefeningen en krijg je een opdracht waarmee je het onderwerp van de les verder eigen maakt.

Je volgt de lessen op momenten en plaatsen die je zelf kiest en logt in via je telefoon, een tablet of een computer. Om deel te nemen aan de cursus heb je een internetverbinding nodig èn een pop waarmee je kunt oefenen.

Ja, je kunt altijd contact met me opnemen wanneer je hulp nodig hebt en krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep.

Elke cursus heeft een eigen Facebookgroep en in die groep kun je, naast vragen stellen, ook contact zoeken met andere deelnemers aan de cursus. 

Nee, al mijn cursussen zijn in afgeschermde leeromgevingen geplaatst en zijn zonder account niet te bekijken. De video’s die bij de cursussen horen, zijn alleen in de cursus te bekijken en worden niet beschikbaar gesteld via mijn YouTube kanaal.

Op dit moment maak ik gebruik van 2 online omgevingen: de handpopcoachvakschool.nl en mastermind.com.

Mastermind.com, een Amerikaans, professioneel platform waar eenvoud en leren hand-in-hand gaan, is de plek waar al mijn Nederlandse en Engelstalige cursussen (met uitzondering van de opleiding tot handpopcoach) in de toekomst zullen worden ondergebracht.

Ja, dat is onvermijdelijk, er zit wat overlap in de spellessen (omdat het tot leven roepen van de pop in beide cursussen aan de orde komt) maar de lessen zijn niet hetzelfde. In “Breng de handpop tot leven” oefen je de vaardigheid vooral, terwijl in “Laat de handpop voor je werken” de vaardigheid niet alleen geoefend wordt, maar ook in de klas-setting wordt geplaatst. 

“Breng je handpop tot leven” is gemaakt als instapcursus met een brede doelgroep voor ogen en draait vooral om vaardigheden. “Laat de handpop voor je werken” is veel uitgebreider en draait om vaardigheden en de toepassing van de pop in de groep.

Een cursus is de snelste manier om het werken met een pop eigen te maken. Het heeft een opbouw en neemt je stap voor stap mee in de vaardigheden die nodig zijn om te komen tot het doel van de cursus.

Je mag het wiel zelf uitvinden natuurlijk, maar je kunt ook kiezen voor een snellere en effectievere weg, de weg die ik al voor je belopen heb. In mijn cursussen deel ik mijn ervaring, de do-s and don’ts en geef ik je alternatieven voor veelvoorkomende valkuilen. Ik leer je mijn ‘kneepjes van het vak’, mijn trucjes en de inzichten die ik heb opgedaan in de 30 jaar waarin ik met handpoppen werk.

Dat maakt dat je veel zelfverzekerder met jouw pop begint en een snellere ontwikkeling door kunt maken dan zonder cursus. In al mijn cursussen werk ik met aanvullende cursusgroepen waarin je vragen kunt stellen en me jouw situatie voor kunt leggen.

De cursussen zijn allemaal op de praktijk van het werken met kinderen gericht. Dat wat zich ook nog in de groep of in je praktijk afspeelt en de setting waarin jouw pop een plek moet gaan krijgen, is in de opzet van de cursus meegenomen.

Ik bied je een aanpak die werkt, die niet draait om talent of speltechniek, maar om inzicht, gezond verstand en het verlagen van drempels. Voor het kind, maar ook voor jezelf, om daarmee te komen tot een pop die ook bij jou past en die blijft werken. Die aanpak wordt steeds verder uitgebreid en nieuwe inzichten worden niet alleen gedeeld met de studenten van mijn opleiding, maar ook met de cursisten van de cursus ‘laat de handpop voor je werken’.

Ik weet wat ervoor nodig is om te komen tot een pop waar kinderen bevriend mee willen zijn en die hen uit kan dagen tot bijvoorbeeld taal en ga graag met je aan de slag om, in vrij korte tijd te komen tot hele andere resultaten met jouw pop dan je nu behaalt. 

Want “als je blijft doen zoals je deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg”

Dan krijg je je geld terug.  Ik hanteer voor mijn cursussen een NIET GOED? GELD TERUG! garantie. 

Als jij geen resultaat ziet door de cursus, dan stort ik jouw cursusgeld terug.

Bekijk deze pagina voor meer informatie

Lucky you! Als je de cursus niet zelf betaald, vul dan dit formulier in. We sturen de factuur dan naar je werkgever en schrijven je in met jouw eigen mailadres zodra de betaling binnen is.

Ja, dat is geen probleem. Vul hier je gegevens in en we sturen je de factuur toe. Zodra de factuur betaald is, ontvang je een mail van ons en kun je starten met jouw cursus.

Stuur me je vraag even toe op helen@helenmeurs.com, dan helpen we je verder.

Scroll to Top