cursussen voor leerkrachten en Pedagogisch Medewerkers

Online cursus: Laat De Handpop Voor Je Werken

Ben jij op zoek naar een speelse en interactieve manier om kinderen te betrekken bij jouw les of activiteit? Wil jij met behulp van een handpop de taal- en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen stimuleren? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Ontdek hoe je van jouw handpop een waardevol vriendje maakt voor kinderen en hen helpt bij hun ontwikkeling. In deze cursus leer je praktische technieken en oefeningen om jouw pop tot leven te laten komen met een levendig karakter waar kinderen zich mee kunnen identificeren. Je leert hoe je de pop introduceert in de groep, kinderen uitdaagt om meer te vertellen en spelletjes en activiteiten aan de pop kunt koppelen. Verander definitief jouw kijk op de handpop!

De cursus bestaat uit vier modules:

Module 1: Plan: Waar wil je naartoe met jouw pop?
Module 2: Play: Hoe breng je je pop tot leven?
Module 3: Connect: Hoe bouw je een sterke en veilige relatie op?
Module 4: Interact: Hoe betrekt jouw pop kinderen bij het werken aan doelen?

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor leerkrachten, onderwijsassistenten en andere professionals die met kinderen van 2-8 jaar werken. Of je nu wel of geen ervaring hebt met een handpop, deze cursus leert je stap voor stap hoe je jouw pop levendig en geloofwaardig maakt en volwaardig kunt inzetten als hulpmiddel. Met de “Geen Vooruitgang? Geld Terug!” garantie ben je verzekerd van een waardevolle investering in jouw professionele vaardigheden.

Ontdek nu de mogelijkheden van werken met een handpop en schrijf je in voor de cursus!

Een Vliegende Start met Jouw Handpop: Maak Speels Contact!

Wil jij op een speelse manier contact maken met kinderen, volwassenen of ouderen met behulp van een handpop? Dan is de cursus Een Vliegende Start met Jouw Handpop perfect voor jou! Leer in slechts 10 dagen essentiële vaardigheden om jouw handpop tot leven te brengen en er een speels maatje van te maken.

Na deze cursus voel je je zelfverzekerder met jouw pop en beheers je de bewegingen die hij kan maken. Ontdek hoe je met aandacht en betrokkenheid speelt en begrijp hoe jouw pop contact maakt met jouw doelgroep. Jouw pop krijgt een geloofwaardig karakter en je leert hem succesvol te introduceren bij jouw publiek.

Deze cursus is meer dan een poppenspelcursus. Met een 10-stappenplan leer je stap voor stap jouw pop tot leven te wekken, met de focus op contact maken. Praktische opdrachten volg je online, op jouw eigen tijd.

Of je nu een ouder, grootouder, leerkracht, pedagogisch medewerker, coach, contactclown of speltherapeut bent, deze cursus is voor iedereen die een handpop wil gebruiken om contact te maken. Ontdek of de handpop bij jou past en wat het jou kan brengen.

Schrijf je nu in voor Een Vliegende Start met Jouw Handpop en ontdek de speelse wereld van de handpop!

  • Voel je zelfverzekerder met jouw pop
  • Beheers de bewegingen van jouw pop
  • Speel met aandacht en betrokkenheid
  • Begrijp hoe jouw pop contact maakt met jouw doelgroep
  • Jouw pop krijgt een geloofwaardig karakter
  • Leer jouw pop succesvol te introduceren bij jouw publiek

Sluit je aan bij onze besloten Facebookgroep: Word lid van onze Facebookgroep waar je vragen kunt stellen, ideeën kunt delen en ervaringen kunt delen met andere cursisten. Je staat er niet alleen voor! De Facebookgroep blijft beschikbaar, ook na de cursus.

Let op: Deze cursus is niet geschikt voor buikspreken of het maken van voorstellingen.

Thema cursus: Het Leukste Sinterklaas avontuur Ooit

Het Speelse Sinterklaas Avontuur met Jouw Handpop!

Wil jij een andere invulling geven aan het Sinterklaasthema en de druk bij kinderen verlichten? Dan is het online programma “Het Speelse Sinterklaas Avontuur met Jouw Handpop” iets voor jou! In dit avontuurlijke programma, dat je dagelijks kunt starten vanaf 1 september, ontdek je hoe jouw handpop een vriend van Sinterklaas wordt en alle spannende verhalen over hem kan ontkrachten.

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor ouders, grootouders, leerkrachten en andere opvoeders die jonge kinderen hebben of ermee werken. Leer hoe je op een speelse en ludieke manier het Sinterklaasthema leuk houdt en voorkom dat de druk te groot wordt voor de kinderen.

In dit avontuur krijgt jouw pop een bijzondere rol als vriend van Sinterklaas. Je leert praktische technieken en opdrachten om jouw pop tot leven te brengen en kinderen te betrekken bij het Sinterklaasgebeuren. Ontdek hoe je jouw pop kunt introduceren in het thema, vragen kunt stellen aan Sinterklaas en spelletjes kunt doen. Bovendien ontwikkel je vaardigheden om jouw activiteiten en onderwerpen aan te passen aan het Sinterklaasthema.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die een handpop heeft en het Sinterklaasthema op een speelse manier wil invullen. Meld je nu aan voor slechts €59,- (i.p.v. €79,-) en ontdek hoe je met jouw handpop een uniek Sinterklaasavontuur beleeft!

  • Maak van jouw pop een vriend van Sinterklaas
  • Ontkracht spannende verhalen en verminder de druk bij kinderen
  • Speel en leer met alle denkbare ontwikkelingsgebieden tijdens het Sinterklaasthema

Wacht niet langer en boek jouw plekje vóór 1 september voor slechts €59,-. Jouw avontuur begint op 1 september!

Scroll naar boven