cursussen voor ouders en Verzorgers

Online cursus: Contact Maken met Jouw (Klein)Kind via een Handpop

Ontdek de kracht van de handpop in deze sprankelende online cursus. Leer stap voor stap hoe je een levendige en geloofwaardige pop kunt creëren die jouw (klein)kind echt in beweging krijgt. In deze cursus neem ik je mee in de fascinerende wereld van de handpop en leer ik je de essentiële basisvaardigheden, speltechnieken en praktische tips om jouw pop tot leven te brengen.

Je leert niet alleen hoe je jouw pop kunt laten bewegen en zijn handen kunt gebruiken, maar ook hoe je hem een stem kunt geven en hem kunt laten praten. Daarnaast ontdek je hoe je een karakter kunt ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw (klein)kind en jouw situatie. Het doel is om jouw pop een echt vriendje van jouw (klein)kind te maken, dat vanuit die rol uitdaagt en ondersteuning biedt. Je leert ook hoe je jouw pop interessant en uitdagend kunt houden, zodat het spel levendig blijft.

De cursus bestaat uit boeiende online lessen die je op elk moment van de dag kunt volgen, en je kunt ze zo vaak bekijken als je wilt. Bovendien krijg je toegang tot een besloten cursusgroep op Facebook, waar je vragen kunt stellen en specifiek advies kunt ontvangen voor jouw situatie. Als bonus ontvang je maar liefst 50 uitgewerkte spelletjes en activiteiten waarmee jouw pop jouw (klein)kind op een speelse en uitnodigende manier betrekt.

Met mijn begeleiding hoef je het wiel niet zelf uit te vinden. Ik help je om snel en gericht aan de slag te gaan met jouw pop, zodat je kunt genieten van meer contact en qualitytime met jouw (klein)kind. In de cursus werk je met jouw eigen (mens)pop, waardoor je langzaam groeit in het spelproces en de regie in handen houdt.

Laat de magie van de handpop tot leven komen en creëer bijzondere momenten vol plezier en connectie met deze inspirerende cursus.

Een Vliegende Start met Jouw Handpop: Maak Speels Contact!

Wil jij op een speelse manier contact maken met kinderen, volwassenen of ouderen met behulp van een handpop? Dan is de cursus Een Vliegende Start met Jouw Handpop perfect voor jou! Leer in slechts 10 dagen essentiële vaardigheden om jouw handpop tot leven te brengen en er een speels maatje van te maken.

Na deze cursus voel je je zelfverzekerder met jouw pop en beheers je de bewegingen die hij kan maken. Ontdek hoe je met aandacht en betrokkenheid speelt en begrijp hoe jouw pop contact maakt met jouw doelgroep. Jouw pop krijgt een geloofwaardig karakter en je leert hem succesvol te introduceren bij jouw publiek.

Deze cursus is meer dan een poppenspelcursus. Met een 10-stappenplan leer je stap voor stap jouw pop tot leven te wekken, met de focus op contact maken. Praktische opdrachten volg je online, op jouw eigen tijd.

Of je nu een ouder, grootouder, leerkracht, pedagogisch medewerker, coach, contactclown of speltherapeut bent, deze cursus is voor iedereen die een handpop wil gebruiken om contact te maken. Ontdek of de handpop bij jou past en wat het jou kan brengen.

Schrijf je nu in voor Een Vliegende Start met Jouw Handpop en ontdek de speelse wereld van de handpop!

  • Voel je zelfverzekerder met jouw pop
  • Beheers de bewegingen van jouw pop
  • Speel met aandacht en betrokkenheid
  • Begrijp hoe jouw pop contact maakt met jouw doelgroep
  • Jouw pop krijgt een geloofwaardig karakter
  • Leer jouw pop succesvol te introduceren bij jouw publiek

Sluit je aan bij onze besloten Facebookgroep: Word lid van onze Facebookgroep waar je vragen kunt stellen, ideeën kunt delen en ervaringen kunt delen met andere cursisten. Je staat er niet alleen voor! De Facebookgroep blijft beschikbaar, ook na de cursus.

Let op: Deze cursus is niet geschikt voor buikspreken of het maken van voorstellingen.

Thema cursus: Het Leukste Sinterklaas avontuur Ooit

Het Speelse Sinterklaas Avontuur met Jouw Handpop!

Wil jij een andere invulling geven aan het Sinterklaasthema en de druk bij kinderen verlichten? Dan is het online programma “Het Speelse Sinterklaas Avontuur met Jouw Handpop” iets voor jou! In dit avontuurlijke programma, dat je dagelijks kunt starten vanaf 1 september, ontdek je hoe jouw handpop een vriend van Sinterklaas wordt en alle spannende verhalen over hem kan ontkrachten.

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor ouders, grootouders, leerkrachten en andere opvoeders die jonge kinderen hebben of ermee werken. Leer hoe je op een speelse en ludieke manier het Sinterklaasthema leuk houdt en voorkom dat de druk te groot wordt voor de kinderen.

In dit avontuur krijgt jouw pop een bijzondere rol als vriend van Sinterklaas. Je leert praktische technieken en opdrachten om jouw pop tot leven te brengen en kinderen te betrekken bij het Sinterklaasgebeuren. Ontdek hoe je jouw pop kunt introduceren in het thema, vragen kunt stellen aan Sinterklaas en spelletjes kunt doen. Bovendien ontwikkel je vaardigheden om jouw activiteiten en onderwerpen aan te passen aan het Sinterklaasthema.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die een handpop heeft en het Sinterklaasthema op een speelse manier wil invullen. Meld je nu aan voor slechts €59,- (i.p.v. €79,-) en ontdek hoe je met jouw handpop een uniek Sinterklaasavontuur beleeft!

  • Maak van jouw pop een vriend van Sinterklaas
  • Ontkracht spannende verhalen en verminder de druk bij kinderen
  • Speel en leer met alle denkbare ontwikkelingsgebieden tijdens het Sinterklaasthema

Wacht niet langer en boek jouw plekje vóór 1 september voor slechts €59,-. Jouw avontuur begint op 1 september!

Scroll naar boven