cursussen voor De Zorg en Hulpverlening

Online cursus: Aan de slag met de handpop in de hulpverlening en zorg

Stap in de sprankelende wereld van de handpop en ontdek de transformerende kracht ervan in de zorg en hulpverlening aan kinderen. Deze online basiscursus is speciaal ontworpen voor hulpverleners en ambulant begeleiders die kinderen en cliënten op een speelse en effectieve manier willen ondersteunen bij taalontwikkeling, deelname, zelfstandigheid en emoties. Stap voor stap leer je hoe je jouw handpop levendig en geloofwaardig maakt, en ontdek je hoe je hem succesvol kunt inzetten bij verschillende doelen en thema’s. Geen acteerervaring vereist!

Tijdens de cursus verken je vier modules waarin je leert hoe je het werken met een handpop haalbaar maakt, hoe je je pop tot leven brengt met bewegingen, emoties en stemgebruik, hoe je een sterke relatie opbouwt tussen pop en kind, en hoe je kinderen betrekt bij het werken aan doelen. De cursus is flexibel en volg je in je eigen tempo op elk apparaat. Na afronding ontvang je een deelnamecertificaat en ben je klaar om vol vertrouwen aan de slag te gaan.

Schrijf je vandaag nog in en geef kinderen de boost die ze verdienen! Ontdek de kracht van de handpop als een effectief hulpmiddel in de zorg en hulpverlening. Met onze “Geen Vooruitgang? Geld Terug!” garantie ben je verzekerd van een waardevolle investering in jouw professionele vaardigheden en impact. Bereid je voor op een inspirerende en transformatieve reis waarbij je niet alleen jouw eigen vaardigheden ontwikkelt, maar ook een diepgaande positieve verandering teweegbrengt in het leven van de kinderen waar je mee werkt. Schrijf je vandaag nog in en til jouw werk naar een nieuw niveau met de handpop!

 

 

Een Vliegende Start met Jouw Handpop: Maak Speels Contact!

Wil jij op een speelse manier contact maken met kinderen, volwassenen of ouderen met behulp van een handpop? Dan is de cursus Een Vliegende Start met Jouw Handpop perfect voor jou! Leer in slechts 10 dagen essentiële vaardigheden om jouw handpop tot leven te brengen en er een speels maatje van te maken.

Na deze cursus voel je je zelfverzekerder met jouw pop en beheers je de bewegingen die hij kan maken. Ontdek hoe je met aandacht en betrokkenheid speelt en begrijp hoe jouw pop contact maakt met jouw doelgroep. Jouw pop krijgt een geloofwaardig karakter en je leert hem succesvol te introduceren bij jouw publiek.

Deze cursus is meer dan een poppenspelcursus. Met een 10-stappenplan leer je stap voor stap jouw pop tot leven te wekken, met de focus op contact maken. Praktische opdrachten volg je online, op jouw eigen tijd.

Of je nu een ouder, grootouder, leerkracht, pedagogisch medewerker, coach, contactclown of speltherapeut bent, deze cursus is voor iedereen die een handpop wil gebruiken om contact te maken. Ontdek of de handpop bij jou past en wat het jou kan brengen.

Schrijf je nu in voor Een Vliegende Start met Jouw Handpop en ontdek de speelse wereld van de handpop!

  • Voel je zelfverzekerder met jouw pop
  • Beheers de bewegingen van jouw pop
  • Speel met aandacht en betrokkenheid
  • Begrijp hoe jouw pop contact maakt met jouw doelgroep
  • Jouw pop krijgt een geloofwaardig karakter
  • Leer jouw pop succesvol te introduceren bij jouw publiek

Sluit je aan bij onze besloten Facebookgroep: Word lid van onze Facebookgroep waar je vragen kunt stellen, ideeën kunt delen en ervaringen kunt delen met andere cursisten. Je staat er niet alleen voor! De Facebookgroep blijft beschikbaar, ook na de cursus.

Let op: Deze cursus is niet geschikt voor buikspreken of het maken van voorstellingen.

Scroll naar boven